Category Archives: Uncategorized

Vesele praznike!

Ker se vsake pol leta pa res spodobi, da kaj zapišem, bom tokratni zapis namenil vsem, ki me poznate in seveda vsem ostalim, s katerimi še nisem križal svoje življenjske… Read more »

Malta 2015

Poletje se je šele začelo, pa je letošnji dopust že za nami… Hiter skok iz Benetk na Malto (dobra poldruga ura vožnje). Kratek oddih na Malti (pet nočitev, praktično pa… Read more »

2015/02/01 – Day 17

Na zadnji dan smo se prebudili z nasmeškom na obrazu. Privoščili smo si zajtrk in malce pospravili naša vozila. Točno opoldne smo se s katrco pripeljali na cilj in na… Read more »

2015/01/31 – Day 16

Šestnajsti dan se nam je v srca zapisal kot najbolj adrenalinski. Mali nam je na poti iz Nairobija neposredno poleg asfaltirane ceste ponudil makedamsko cesto, polno malih zavojev, skokov in… Read more »

2015/01/30 – Day 15

Petnajsti dan relija je predstavljal zadnji dan vožnje po Mavretaniji. Iz kampa smo startali dokaj zgodaj, da bi čim prej prispeli na Mavretansko-Malijsko mejo. A glej ga zlomka, naš prijatelj… Read more »

2015/01/29 – Day 14

Po rahlem pretresu prejšnji dan je Drobižek na naše navdušenje na štirinajsto jutro vžgal, kot da se nič ni zgodilo in v dobrem razpoloženju smo nadaljevali pot proti Kiffi. Z… Read more »

2015/01/28 – Day 13

Nesrečna trinajstica. Dodobra spočiti smo se zjutraj odpravili na pot proti notranjosti afriškega kontinenta. Celi dan smo uživali v umirjeni vožnji, si privoščili kosilo, si ogledovali revščino in bedo Mavretanije…. Read more »

2015/01/27 – Day 12

Dvanajsti dan je bil delno namenjen počitku, delno pa iskanju nadomestnega ležaja in mehanika, ki bi lahko pomagal Hubiju spraviti njegov motor v delovanje. Točno tako, Hubi je še vedno… Read more »

2015/01/26 – Day 11

Enajsti dan se je pričel precej zabavno. Ker smo se prejšnji večer vkopali v pesku tik pred kampom, smo se tokrat odločili poskusiti srečo z malo več hitrosti. Prebili smo… Read more »

2015/01/25 – Day 10

Deseti dan se je pričel precej počasi, prva stvar na dnevnem redu je bilo namreč prečkanje državne meje. In ker vemo, kako dolgo je to včasih trajalo na poti na… Read more »